about

/ 01

hello!

Thanks for stopping by.  I´m very fortunate to have a job that I LOVE!!!

If a photographer cares about the people before the lens and is compassionate, much is given. It is the photographer, not the camera, that is the instrument.
Eve Arnold

Srdačan pozdrav i dobrodošli na moju web stranicu. Hvala što ste izdvojili vrijeme da se upoznate sa mojim radom i nadam se da ćete uživati barem upola koliko sam ja uživao snimajući. Nalazim se u Zagrebu ali dosta putujem pa me možete sresti u mnogim prekrasnim krajevima Hrvatske.

Sa fotoaparatom obično svjedočim važnim i sretnim trenucima ljudskih života i to me ispunjuje pozitivnom energijom i ushićenjem što je jedan od razloga zašto volim fotografiju.Izazovi i nepovoljni uvjeti motiviraju me na još uporniji rad u postizanju onoga što portretnu fotografiju čini izvrsnom.

Moj stil je nenametljiv i prilagodljiv potrebama i osobnošću klijenta. Da bi se postigao uspjeh u snimanju nečijeg portreta od velike je važnosti da ta osoba bude opuštena i da zna što treba raditi i kako se ponašati pred kamerom. U tome mi uvelike pomaže moje plesno iskustvo i poznavanje tehnika poziranja što na kraju, uz ležerniji pristup i smijeh za uklanjanje nervoze i straha od nepoznatog rezultira lijepim fotografijama.

Kada prvi puta pogledate svoje fotografije i one vam izmame osmijeh na lice; kada se osjetite posebno i lijepo, a samopouzdanje vam raste-moj cilj je postignut. Svatko zaslužuje taj trenutak u svom životu i dozvolite mi da vam pomognem ostvariti ga.

Vjenčana fotografija je moja specijalnost, stoga Vam kao osnivač i vlasnik s ponosom predstavljam Artisticu na čijim stranicama možete pogledati sve vezano za vjenčanja.

www.artistica.hr